Merhaba ben Öykü Büşra.8. sınıf öğrencisiyim.Siteniz çok güzel bir siteymiş gibi duruyor.Eminim ki bu siteyle birçok şeyi kolayca bulabileceğim,başarımı katlayabileceğim..Aranızdayım vee mutluyum :D -- Içerigin devamini görebilmek için üye olmaniz gerekmektedir. Üye olmak için, Tiklayin --
Konu anti yazılı tarafından (04-07-2010 Saat 20:57 ) değiştirilmiştir..
Sebep: rengarenk yazmanı gerektirecek ne var ?
hoşgeldin tatil olduğu için üye sayısı biraz az ben tolga tekrar hoşgeldin -- Içerigin devamini görebilmek için üye olmaniz gerekmektedir. Üye olmak için, Tiklayin --
Kalbim Akta Pakta desen yüzünde yansır pisliği!
Hoş geldinde önce güzelce Selam veyi öğren bence ;)
Selamın Aleyküm diyecektin sanırım...< -- Içerigin devamini görebilmek için üye olmaniz gerekmektedir. Üye olmak için, Tiklayin --
Anlamaya çalışmak saçmalık..!
Anlamadan yaşamak gerekiyormuş..
Ama bazen!
Unutmak gerekiyormuş unutulma pahasına.
Zaman değilmiş gideni getiren..
Aslında zamanmış var olanı götüren..!
hoşgeldin :))) -- Içerigin devamini görebilmek için üye olmaniz gerekmektedir. Üye olmak için, Tiklayin --
Hayat zormuş!Düşündüğümden çok daha fazla...Dikkatli yaşandığında çok şey öğretiyormuş.Ve öğrettiklerini ileride uygulamanı istiyormuş...Ateş de buz da el yakıyormuş...Hayat, zor bir oyunmuş...Oyun bitse bile bir gün, unutulmuyormuş..
Elif sana çok ama çok katılıyorum
ben de umuyorum selamün aleyküm demek istemişsindir.. -- Içerigin devamini görebilmek için üye olmaniz gerekmektedir. Üye olmak için, Tiklayin --