Ben İbrahim.Bu siteye iyi başladım.Bide Sorması ayıp neden uzman felan yazıııııo.
__________________ -- Içerigin devamini görebilmek için üye olmaniz gerekmektedir. Üye olmak için, Tiklayin --
Konu saq0m(LL) tarafından (08-12-2008 Saat 12:06 ) değiştirilmiştir..
O SENİN TECRÜBENLE İLGİLİ BİŞEY..GERÇİ BENDE TAM BİLMİYORUM AMA BİLEN BİRİSİ DE SÖLESİN-- Içerigin devamini görebilmek için üye olmaniz gerekmektedir. Üye olmak için, Tiklayin --
açtığın konu ve yazdığın mesajLara goRe sen çayLak uzman d.mod mod oLarak gıdıyoRsun we ayRıca ya -- Içerigin devamini görebilmek için üye olmaniz gerekmektedir. Üye olmak için, Tiklayin --
Nerden: Bitti Demekle Bitmior..Kalıyor o Yürekte Birşeyler.
Ruh Hali:
Konu Sayısı: 2253
Tesekkür: 1472
1393 Mesajina 2099 Tesekkür Aldi
Rep Gücü :
Rep Puanı : 2147483647
Rep Seviyesi :
Canlılık: 1498 / 1498
Çekicilik:2734 / 19283
Tecrübe:95%
Kankk ben düzltiom zatne=)
boswer sinrlenme fatmm=)
yeni üe oldugundan öle ypıo :=) -- Içerigin devamini görebilmek için üye olmaniz gerekmektedir. Üye olmak için, Tiklayin --
Sana hiç yakışmaz
Bilirim hiç sevmezsin
Tüm bu duygulardan nasibini alıp
Kabullenmelisin
Belli ki hayatında sevgiyi tatmamışsın
Belli ki bugüne kadar hiç aşık olmamışsın
Ağlamaktan korkma canımKaynakwh: Kaynakwh:
Böyle de çok güzelsin
Ağlamaktan çekinme canım
Böylede çok güzelsin
sen kim oluyon be tehditmi ediyon oğlum sen bana napıcamı söyleme ukala şey -- Içerigin devamini görebilmek için üye olmaniz gerekmektedir. Üye olmak için, Tiklayin --
sen baya şişmişsin bende iğne var merak etme indirrim havanı -- Içerigin devamini görebilmek için üye olmaniz gerekmektedir. Üye olmak için, Tiklayin --